اقتصادیخبر فوری

رشد ۴۳۴ درصدی تولید قارچ خوراکی در همدان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی همدان از رشد چشمگیر تولید قارچ در استان طی دو دهه گذشته خبر داد و گفت: تولید این محصول از ۹۰۴ تن به بیش از پنج هزار تن در سال رسیده است.

به گزارش دید روز، حجت‌الله شهبازی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۱۲ واحد کشت و صنعت قارچ خوراکی و ۵۶ واحد تولید قارچ خوراکی در استان همدان فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه شهرستان بهار با ۱۱ واحد تولیدی، بیشترین سهم تولید قارچ را در استان به خود اختصاص داده است، افزود: در مجموع ۳۵۷ نفر در ۶۸ واحد تولید قارچ خوراکی در این استان مشغول به کار هستند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی همدان با اشاره به رشد ۴۳۴ درصدی تولید قارچ در ۲۰ سال گذشته گفت: تولید قارچ در استان از ۹۰۴ تن در سال به پنج هزار و ۱۸ تن در سال رسیده است.

شهبازی تصریح کرد: پرورش‌دهندگان قارچ باید توانایی لازم در آماده‌سازی سالن، تأمین تجهیزات، تهیه لوازم جانبی و رعایت اصول بهداشتی برای پیشگیری از آفات و بیماری‌ها را داشته باشند.

وی درباره خواص مصرف قارچ نیز اظهار کرد: قارچ یکی از سالم‌ترین مواد غذایی است که به دلیل نداشتن چربی و کلسترول و دارا بودن پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر، می‌تواند در رژیم غذایی بیماران دیابتی جایگاه ویژه‌ای داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا