اقتصادی

رئیس سازمان جهادکشاورزی همدان:
اسدآباد کانون ۱۰۰ هکتار کشت موسیر است

رئیس سازمان جهادکشاورزی همدان گفت: همدان با کشت سیر و موسیر در کشور پیشتاز است و اسدآباد کانون ۱۰۰ هکتار کشت موسیر است

به گزارش دید روز ، رضا بهراملو رئیس جهاد کشاورزی استان همدان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: استان همدان بار دیگر جایگاه خود را به عنوان قطب تولید محصولات زراعی خانواده سیر در کشور تثبیت کرد و مجموع کشت سیر و موسیر در سطح استان به مرز سه هزار و ۵۰۰ هکتار در سال می رسدکه سهم قابل توجهی از تولید ملی را به خود اختصاص می‌دهد.

وی افزود: شهرستان اسدآباد به عنوان یکی از مراکز مهم کشاورزی استان، کانون کشت گونه ارزشمند موسیر در منطقه است و این کشت منطقه‌ای و بومی، که گاه به صورت توده‌ای انجام می‌شود، به دلیل ویژگی‌های خاص خاک و اقلیم منطقه، از مرغوبیت بالایی برخوردار است.

رئیس سازمان جهادکشاورزی همدان اظهار داشت: در مجموع، استان همدان سالانه بیش از ۶۰ هزار تن محصول سیر و موسیر را روانه بازار می‌کند و بر این اساس، جایگاه اول کشوری در تولید این محصول را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: این موفقیت نه تنها نشان‌دهنده ظرفیت کشاورزان منطقه است، بلکه تأکیدی بر اهمیت حفظ و توسعه این محصول استراتژیک است.

بهراملو با بیان اینکه این استان رتبه اول تولید سیر کشور را دارد ادامه داد: سیر استان همدان به لحاظ عطر و طعم بی نظیر است و سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین‌های B۲، B۱ و B۳ است.

وی ادامه داد: سیر همدان با ویژگی هایی نظیر مرغوبیت بالا، طعم، بو و مزه منحصر به فرد شاخص های تاثیرگذاری دارد که مورد قبول ذائقه مردم در سطح ملی و بین المللی است.

 

 

 

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا